Volg live de uitvaart van uw dierbare op afstand, via onze live streaming : ga naar rouwberichten klik hier op de naam van uw dierbare en klik dan op live stream

Richtlijnen COVID 19 (Corona) virus betreffende uitvaarten en begroeting

Richtlijnen bestrijding Covid-19 (CORONA) virus
betreffende uitvaarten en begroeting
Uitvaartcentrum Beutels Hasselt
Richtlijnen in verband met Corona voor uitvaart en begroeting: Graag maken wij u attent op de richtlijnen van FOD Gezondheid om een eventuele verspreiding van het COVID-19 (CORONA) virus tegen te gaan.
Begrafenis
Een uitvaart kan doorgaan in de aula of kerk met maximum 50 personen, onze live stream staat steeds voor u klaar om de plechtigheid thuis mee te volgen (wij bezorgen u graag de code) Respecteer de regels van “social distancing” en hou 1,5 meter afstand en draag een mondmasker.
Gebedswake
Onze winkel en Showroom zijn open, maar enkel te bezoeken op afspraak. Besprekingen van uitvaarten en bezoeken steeds op afspraak. Wij zijn steeds telefonisch beschikbaar 24 op 24 via 011 965 964. Voelt u zich ziek blijf dan liever thuis, u kan uw medeleven aan de familie online betuigen en de familie vragen u een gedachtenisprentje na te sturen. Wij blijven er voor u in deze tijd zoals steeds om u te steunen en bij te staan. Dank voor uw begrip. Kim Beutels en het team van uitvaartcentrum Beutels.
Begroeting
Uw medeleven aan de familie betuigen kan door bijvoorbeeld uw hand op het hart te leggen, te buigen of een knikje te geven in plaats van de gebruikelijke handdruk. Hierdoor zal er ook geen kwispeltje ter beschikking gesteld worden. Hier kan u een buiging maken aan de kist als teken van respect. Wij stellen handontsmetting ter beschikking bij het binnen en het buiten gaan van de groetkamer of aula en vragen om te groeten in beperkte groepjes of op afspraak en dit voor familie in eerste of tweede lijn.
Rouwbrief Condoleren
Bloemen bestellen
Condoleren
Bloemen bestellen