Volg live de uitvaart van uw dierbare op afstand, via onze live streaming : ga naar rouwberichten klik hier op de naam van uw dierbare en klik dan op live stream

Berden Ludo

Ludo
Berden
Hasselt / Runkst
echtgenoot van Agnes Bussé
Geboren te As op 31 juli 1936 en zachtjes ingeslapen in het Jessa Ziekenhuis (Campus Salvator) te Hasselt op donderdag 16 april 2020.
Begrafenis
Conform de overheidsrichtlijnen omtrent het Coronavirus zal de uitvaartceremonie, gevolgd door de crematie te Hasselt plaatshebben in de aula van uitvaartcentrum Beutels op woensdag 22 april 2020 om 13.30 uur in beperkte familiekring. (U kan de plechtigheid mee volgen via de live stream) De asuitstrooiing zal dezelfde dag plaatshebben op de strooiweide van de stedelijke begraafplaats kruisveld te Hasselt.
Begroeting
Afscheid van Ludo kan genomen worden in het Uitvaartcentrum Beutels, Sint-Hubertusplein 5 te 3500 Hasselt, na telefonische afspraak via 011.965.964 Mogen wij vragen aan kinderen, ouderen en zieke mensen om niet aanwezig te zijn bij het afscheid. U kan steeds telefonisch of online de familie condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost of een kaartje sturen zal voor hen de pijn verlichten bij dit extra verdriet.
Condoleren
Bloemen bestellen