Volg live de uitvaart van uw dierbare op afstand, via onze live streaming : ga naar rouwberichten klik hier op de naam van uw dierbare en klik dan op live stream

Daniëls Mia

Mia
Daniëls
Diest
echtgenote van René Beutels
Geboren te Kaullile op 16 april 1956 en zachtjes thuis ingeslapen te Diest op donderdag 28 mei 2020.
Begrafenis
Conform de overheidsrichtlijnen omtrent het Covid-19 (Corona) virus zal de uitvaartceremonie plaatshebben in de aula van uitvaartcentrum Beutels op vrijdag 5 juni 2020 om 13 uur in familiekring. (U kan de plechtigheid mee volgen via de live stream) . Nadien leggen we de urne van Mia te rusten in het familiegraf op het urnenveld van de stedelijke begraafplaats te Diest. (Vervoortplaats)
Begroeting
Afscheid van Mia in aanwezigheid van de familie, kan genomen worden in het Uitvaartcentrum Beutels, Sint-Hubertusplein 5 te 3500 Hasselt, op donderdag 4 juni 2020 van 19 uur tot 20 uur. Mogen wij vragen aan kinderen, ouderen en zieke mensen om niet aanwezig te zijn bij het afscheid. U kan steeds telefonisch of online de familie condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost een kaarsje branden of een kaartje sturen zal voor hen de pijn verlichten bij dit extra verdriet.
Condoleren
Bloemen bestellen