Volg live de uitvaart van uw dierbare op afstand, via onze live streaming : ga naar rouwberichten klik hier op de naam van uw dierbare en klik dan op live stream

Didden Martha

Martha
Didden
Hasselt
echtgenote van Louis Cuypers
Geboren te Zichem op 9 maart 1930 en zachtjes ingeslapen in het Woon– en Zorgcentrum HogeVijf (Campus Stadspark) te Hasselt op zaterdag 1 augustus 2020.
Begrafenis
Het afscheid voorafgegaan door de crematie te Hasselt zal plaatshebben op de stedelijke begraafplaats Kruisveld te Hasselt op donderdag 6 augustus 2020 om 12 uur, in intieme familiekring. Samenkomst aan ingang 2 van de stedelijke begraafplaats Kruisveld Techlaan te 3500 Hasselt, om 12 uur. . Nadien geven we Martha de vrijheid om haar onvervulde dromen achterna te laten gaan en maken we haar licht als een zandkorrel één met de natuur door haar te verstrooien in het Strooibos op de stedelijke begraafplaats Kruisveld. (Het dragen van een mondmasker is verplicht)
Begroeting
Afscheid van Martha kan genomen worden in het Uitvaartcentrum Beutels, Sint-Hubertusplein 5 te 3500 Hasselt, na telefonische afspraak via 011/965.964.
Rouwbrief Condoleren
Bloemen bestellen
Condoleren
Bloemen bestellen