Volg live de uitvaart van uw dierbare op afstand, via onze live streaming : ga naar rouwberichten klik hier op de naam van uw dierbare en klik dan op live stream

Droogmans Jozef "Jefke"

Jefke
Droogmans
Hasselt
echtgenoot van Jeanine Striglio
Geboren te Kozen op 5 september 1942 en zachtjes ingeslapen in het Jessa ziekenhuis (Campus Salvator) te Hasselt op zaterdag 28 maart 2020.
Begrafenis
Conform de overheidsrichtlijnen omtrent het Coronavirus zal de uitvaartceremonie, gevolgd door de crematie plaatshebben in de aula van uitvaartcentrum Beutels op vrijdag 3 april 2020 om 11 uur in beperkte familiekring. (U kan de plechtigheid mee volgen via de live stream) Nadien leggen we de urne van Jefke te rusten in het familiegraf op het urnenveld van de stedelijke begraafplaats Kruisveld te Hasselt.
Begroeting
Afscheid van Jefke kan genomen worden in het Uitvaartcentrum Beutels, Sint-Hubertusplein 5 te 3500 Hasselt, na telefonische afspraak via 011.965.964 Mogen wij vragen aan kinderen, ouderen en zieke mensen om niet aanwezig te zijn bij het afscheid u kan steeds telefonisch of online de familie condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost of een kaartje sturen zal voor hen de pijn verlichten bij dit extra verdriet.
Condoleren
Bloemen bestellen