Volg live de uitvaart van uw dierbare op afstand, via onze live streaming : ga naar rouwberichten klik hier op de naam van uw dierbare en klik dan op live stream

Droogmans Theo

Theo
Droogmans
Hasselt/ Sint-Lambrechts-Herk
levensgezel van Maria Vos
Geboren te Alken op 28 oktober 1941 en zachtjes ingeslapen in het Woon– en Zorgcentrum Gaerveld te Hasselt op dinsdag 14 april 2020.
Begrafenis
Conform de overheidsrichtlijnen omtrent het Coronavirus zal het afscheid van Theo plaatsvinden op de begraafplaats te Sint-Lambrechts-Herk op vrijdag 17 april 2020 om 14 uur in beperkte familiekring. Nadien leggen we Theo te rusten op de begraafplaats van Sint-Lambrechts-Herk, (Graaf de Brigodestraat).
Begroeting
Afscheid van Theo kan genomen worden in het Uitvaartcentrum Beutels, Sint-Hubertusplein 5 te 3500 Hasselt, na telefonische afspraak via 011.965.964 Mogen wij vragen aan kinderen, ouderen en zieke mensen om niet aanwezig te zijn bij het afscheid u kan steeds telefonisch of online de familie condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost of een kaartje sturen zal voor hen de pijn verlichten bij dit extra verdriet.
Rouwbrief Condoleren
Bloemen bestellen
Condoleren
Bloemen bestellen