Volg live de uitvaart van uw dierbare op afstand, via onze live streaming : ga naar rouwberichten klik hier op de naam van uw dierbare en klik dan op live stream

Hiemeleers Georges

Georges
Hiemeleers
Hasselt
echtgenoot van Alice Moonen
Geboren te Hasselt op 23 april 1933 en er onverwachts overleden in het Jessa Ziekenhuis (Campus Virga Jesse) op woensdag 22 april 2020.
Begrafenis
Conform de overheidsrichtlijnen omtrent het Coronavirus zullen de laatste gebeden, gevolgd door de crematie te Hasselt plaatshebben in de aula van uitvaartcentrum Beutels op woensdag 29 april 2020 om 13.30 uur in strikte intimiteit. (U kan de plechtigheid mee volgen via de live stream) Nadien zetten we de urne van Georges te rusten in het familiecolumbarium op de stedelijke begraafplaats Kruisveld te Hasselt.
Begroeting
Afscheid van Georges kan genomen worden in het Uitvaartcentrum Beutels, Sint-Hubertusplein 5 te 3500 Hasselt, na telefonische afspraak via 011.965.964 Mogen wij vragen aan kinderen, ouderen en zieke mensen om niet aanwezig te zijn bij het afscheid. U kan steeds telefonisch of online de familie condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost of een kaartje sturen zal voor hen de pijn verlichten bij dit extra verdriet. .
Condoleren
Bloemen bestellen