Volg live de uitvaart van uw dierbare op afstand, via onze live streaming : ga naar rouwberichten klik hier op de naam van uw dierbare en klik dan op live stream

Jeurissen "Tony" thomas

Thomas " Tony"
Jeurissen
Beverst
echtgenoot van Myriam Claes
Geboren te Veldwezelt op 20 mei 1959 en zachtjes ingeslapen in het Jessa ziekenhuis (Campus Virga Jesse) te Hasselt op zaterdag 21 maart 2020, gesterkt door het Sacrament der Zieken.
Begrafenis
Conform de overheidsrichtlijnen omtrent het Coronavirus zal de uitvaartceremonie plaatshebben in de aula van uitvaartcentrum Beutels op vrijdag 27 maart 2020 om 13 uur in beperkte familiekring. (U kan de plechtigheid mee volgen via de live stream) Een kerkelijke plechtigheid zal later opgedragen worden voor Tony. Nadien leggen we Tony te rusten in het familiegraf op de begraafplaats te Beverst, (Kleistraat).
Begroeting
Afscheid van Tony in besloten kring, kan genomen worden in het Uitvaartcentrum Beutels, Sint-Hubertusplein 5 te 3500 Hasselt, op donderdag 26 maart 2020 van 19 uur tot 20 uur. Mogen wij vragen aan kinderen, ouderen en zieke mensen om niet aanwezig te zijn bij het afscheid u kan steeds telefonisch of online de familie condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost of een kaartje sturen zal voor hen de pijn verlichten bij dit extra verdriet.
Condoleren
Bloemen bestellen