Volg live de uitvaart van uw dierbare op afstand, via onze live streaming : ga naar rouwberichten klik hier op de naam van uw dierbare en klik dan op live stream

Kleynen Omer

Omer
Kleynen
Hasselt/ Sint-Lambrechts-Herk
echtgenoot van José Crabbé papa van Kristof en Bettina
Geboren te Molenbeek-Wersbeek op 26 december 1951 en zachtjes ingeslapen in het U.Z. Gashuisberg te Leuven op vrijdag 11 december 2020.
Begrafenis
Conform de overheidsrichtlijnen omtrent het Coronavirus zal het afscheid van Omer plaatsvinden op de begraafplaats te Sint-Lambrechts-Herk op vrijdag 18 december 2020 om 14 uur in beperkte familiekring. Nadien leggen we Omer te rusten op de begraafplaats van Sint-Lambrechts-Herk, (Graaf de Brigodestraat).
Begroeting
Afscheid van Omer kan genomen worden in het Uitvaartcentrum Beutels, Sint-Hubertusplein 5 te 3500 Hasselt, na telefonische afspraak via 011.965.964 Mogen wij vragen aan kinderen, ouderen en zieke mensen om niet aanwezig te zijn bij het afscheid u kan steeds telefonisch of online de familie condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost of een kaartje sturen zal voor hen de pijn verlichten bij dit extra verdriet. (Het dragen van een mondmasker is verplicht) .
Rouwbrief Condoleren
Bloemen bestellen
Condoleren
Bloemen bestellen