Volg live de uitvaart van uw dierbare op afstand, via onze live streaming : ga naar rouwberichten klik hier op de naam van uw dierbare en klik dan op live stream

Noblesse Odette

Odette
Noblesse
Hasselt
echtgenote van Julien Quintiens
Geboren te Sint-Truiden op 24 juli 1961 en zachtjes ingeslapen het Jessa Ziekenhuis (Campus Vigra Jesse) te Hasselt op vrijdag 13 november 2020.
Begrafenis
Conform de overheidsrichtlijnen omtrent het Coronavirus zal de uitvaartplechtigheid, gevolgd door de crematie te Hasselt plaatshebben in de aula van uitvaartcentrum Beutels op vrijdag 20 November om 13.30 uur in familiekring. (U kan de plechtigheid mee volgen via de live stream) Nadien zal de urne van Odette een warm plaatsje krijgen thuis in de liefde van haar gezin.
Begroeting
Afscheid van Odette kan genomen worden in het Uitvaartcentrum Beutels, Sint-Hubertusplein 5 te 3500 Hasselt, op donderdag 19 november 2020 van 19 tot 20 uur. (Het dragen van een mondmasker is verplicht) Mogen wij vragen aan kinderen, ouderen en zieke mensen om niet aanwezig te zijn bij het afscheid. U kan steeds telefonisch of online de familie condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost of een kaartje sturen zal voor hen de pijn verlichten bij dit extra verdriet.
Condoleren
Bloemen bestellen