Volg live de uitvaart van uw dierbare op afstand, via onze live streaming : ga naar rouwberichten klik hier op de naam van uw dierbare en klik dan op live stream

Van Baelen Jeanneke

Jeanneke
Van Baelen
Hasselt / Runkst
Geboren te Hasselt op 23 september 1937 en er zachtjes ingeslapen in het Woon- en Zorgcentrum Clarenhof op woensdag 29 april 2020.
Begrafenis
Conform de overheidsrichtlijnen omtrent het Coronavirus zullen de laatste gebeden, gevolgd door de crematie te Hasselt plaatshebben in de aula van uitvaartcentrum Beutels op donderdag 7 mei 2020 om 13.30 uur in beperkte kring. (U kan de plechtigheid mee volgen via de live stream) Nadien leggen we de urne van Jeanneke te rusten in het familiegraf bij haar ouders op de stedelijke begraafplaats Kruisveld te Hasselt.
Begroeting
Afscheid van Jeanneke kan genomen worden in het Uitvaartcentrum Beutels, Sint-Hubertusplein 5 te 3500 Hasselt, na telefonische afspraak via 011.965.964 Mogen wij vragen aan kinderen, ouderen en zieke mensen om niet aanwezig te zijn bij het afscheid. U kan steeds telefonisch of online de familie condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost of een kaartje sturen zal voor hen de pijn verlichten bij dit extra verdriet.
Condoleren
Bloemen bestellen