Bloemen

Bloemen zijn bijzonder geschikt is om afscheid  te nemen op een wijze die recht doet aan de persoonlijke band met de overledene.

Alle bloemstukken kunnen via ons besteld worden. U kan zowel zijden bloemen  als naturel bloemen bestellen. De meeste bloemstukken worden in combinatie met de bloemstukken van de  familie gemaakt. U kan natuurlijk ook uw eigen idee laten uitwerken door onze bloemisten. Deze bloemisten zijn door ons geselecteerd, dit om de klanten een waarborg te garanderen van een  professionele behandeling van hun order.

Daar sommige bloemstukken seizoengebonden zijn, kan er een wijziging  gebeuren door de florist, de kleurtinten blijven gelijk. U kan uw bestelling telefonisch doorgeven (011/965.964) , via de knop bestel bloemen of u stuur een mailtje met alle informatie naar info@uitvaartcentrumbeutels.be

Vermeld hier bij steeds de kleur, de omschrijving van de bloemen en de tekst voor het lintje of kaartje, bij de bestelling van uw keuze.

De kaartjes zijn 3 euro en de linten zijn 7,5 euro.

Bestellingen voor naturel bloemen dienen uiterlijk 2 werkdagen voor de begrafenisdatum bij ons toe te komen, zijden bloemen uiterlijk 1 werkdag.

Uw factuur wordt na de uitvaart opgestuurd en kan betaald worden via overschrijving.

Onze prijzen zijn exclusief btw.

Hieronder vindt u een ruime keuze aan diverse bloemstukken.
bloemen-overzicht

Enkele fotos
Hartje wit 150 euro
Boeket 67 (50 euro)
Harten nr 50 (100 euro)
Grafstuk 8 (100 euro)
Grafstuk 75 (120 euro)
Kistbedekking 58 (200 euro)
Krans 52 (275 euro)